A+ A-

Stadtbahn Monschau Bezoek aan de Eiffel.
Inclusief koffietafel én diner
Tour door het Limburgse landschap
Comfortable aangepaste rolstoel touringcar mét lift !
vanaf
€ 49
Stadtbahn Monschau Bezoek aan de Eiffel.
Stadtbahn Monschau Bezoek aan de Eiffel.

Gaat u mee ?

 

Deze dag reizen we af naar de Duitse Eiffel. Met een schitterende route door het mooie Limburg zakken we af naar Monschau. In dit bekende toeristenplaatsje op steenworp afstand van Limburg vindt u monumentale vakwerkhuizen met af en toe een doorkijkje naar de rivier de Rur.  Dwaal er door de pittoreske steegjes, geniet van de prachtige geveltjes en de romantische hoekjes.

Nadat wij u hebben opgehaald, rijden we naar het koffieadres waar we deze dag beginnen met koffie en Limburgse vlaai. We vervolgen de route door het mooie Limburg naar Vaals, waar u bij restaurant Wilhelminatoren aan tafel gaat voor een goed verzorgde koffietafel met salade en kroket. Na de lunch vertrekken we onder leiding van een ervaren gids naar het mooie Duitse plaatsje Monschau. Hier aangekomen neemt u plaats in het stadstreintje “Stadtbahn Monschau”. Een leuke  manier om dit prachtige plaatsje in de Eifel te bekijken. Terwijl u rondgereden wordt in het treintje hebt u alle tijd om het mooie plaatsje Monschau te bekijken. De bezienswaardigheden, de mooie gebouwen en alles wat Monschau te bieden heeft, kunt u rustig vanuit het treintje bekijken. De rit duurt circa een half uur. Vervolgens is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid het stadje te verkennen. De dag wordt bij restaurant Wilhelminatoren in Vaals afgesloten met een diner. 

 

Boek deze heerlijke dagtocht vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Köningswinter  ook mét overnachting samenstellen.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren & Rolstoelvriendelijk

 

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Reisinformatie: Vertrek ca. 08.00 uur. Onderweg koffie/Thee met Limburgse vlaai op koffieadres. Vervolgen mooie route naar Vaals voor een goed gevulde koffietafel met salade en kroket. Na de Lunch naar Monschau met stadsrit per Stadtbahn. Rest van de middag vrijaf. Rond 16.00 uur terug naar Vaals voor afscheidsdiner en aansluitend terugreis. Thuiskomst ca. 21.30 uur

 


Bij al onze dagtochten zetten wij een comfortabele rolstoel-touringcar mét lift in. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geldSpeciale prijs voor kinderen
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geldSpeciale prijs voor kinderen
Evenement informatie
Informatie Evenement

Datum
Plaats evenement
Website evenement
Totale prijs

Monschau
Bezoeken
€ 49
Informatie Busreis

Opstap plaats
Vertrektijd
Terugkomsttijd
Op aanvraag