A+ A-

Giethoorn
Heerlijke boottocht van 2 uur.
Inclusief Diner
Luxe aangepaste bus
vanaf
€ 49
Giethoorn
Giethoorn

Gaat u mee ?

 

Deze dag worden we verwacht in Giethoorn. Vanaf het opstappunt rijden we naar Restaurant de Rietstulp alwaar de koffie en het ambachtelijk appelgebak met slagroom al op ons staat te wachten. Na deze hartelijke ontvangst gaan we aan boord van de rondvaartboot. Tijdens de 2 uur durende boottocht, die ons leidt over het meer 't Bovenweide en door de vaarten en sloten van Giethoorn, kunt u genieten van de mooie omgeving. Terug bij het restaurant krijgen we een goed verzorgde koffietafel met kroket aangeboden. Aansluitend heeft u de middag vrijaf om het dorp te bezichtigen. Deze dag sluiten we af met een goed verzorgd diner. Alvorens aan tafel te gaan kunt u eventueel een aperitief gebruiken (voor eigen rekening). Na het afscheidsdiner nemen we afscheid van Giethoorn en rijden we weer naar huis. 

 

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren en Rolstoelen

Reisinformatie: We vertrekken 's-morgens rond 08.30 uur. De reis met luxe touringcar gaat rechtstreeks naar Giethoorn voor koffie en gebak, aansluitend stappen we aan boord van de boot voor ca. 2 uur durende vaartocht, terug bij het restaurant koffietafel met kroket. Aansluitend vrijaf voor bezichtiging dorp. Dag wordt afgesloten met goed diner gevolgd door terugreis. Thuiskomst ca. 20.45 uur.

 


Bij al onze dagtochten zetten wij een comfortabele rolstoel-touringcar mét lift in. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
Evenement informatie
Informatie Evenement

Datum
Plaats evenement
Website evenement
Totale prijs

Giethoorn
Bezoeken
€ 49
Informatie Busreis

Opstap plaats
Vertrektijd
Terugkomsttijd
Op aanvraag