A+ A-

Maastricht
Inclusief Boottocht
Rondleiding door de mergelgrotten
Inclusief diner
vanaf
€ 49
Maastricht
Maastricht

Gaat u mee ?

 

Eén van de oudste steden van Nederland, heeft zijn bezoekers heel wat te bieden. Prachtige Monumenten en Musea die aan het verleden van deze magische stad refereren.  Maastricht staat echter ook bekend om zijn culinaire gastvrijheid en de gezellige stadssfeer. Deze elementen vormen de basis van een geslaagde dagtocht !

 

 

Rond 08.00 uur gaan we op weg naar de hoofdstad van Limburg, onderweg stoppen we voor koffie met, hoe kan het ook anders, een heerlijk stuk Limburgse Vlaai. Tegen de middag komen we aan in Maastricht. We starten ons bezoek aan Maastricht met een rondwandeling van ongeveer een uurtje waarbij u kennis maakt met de verschillende gezichten van de stad: grootse pleinen, schilderachtige straatjes, stadswallen en monumentale gebouwen. Aangekomen op het Vrijthof heeft u dan aansluitend de tijd om op eigen gelegenheid te lunchen of om op een terrasje de ‘buitenlandse’ sfeer en de beroemde gastvrijheid van Maastricht te proeven. Aansluitend verzamelen we ons weer en maken ons op voor een kleine boottocht langs onder andere het Gouvernement, het Provinciehuis, Als we weer voet aan wal zetten bij de bekende St. Pietersberg volgt een rondleiding door de grotten. Deze grotten zijn ontstaan door de winning van mergel als bouwsteen. Op deze wijze is een uitgestrekt gangen net ontstaan, een doolhof met meer dan 20.000 gangen. Onze ervaren gids  voert ons door deze  duistere ondergrondse wereld. Een unieke ervaring, die u zeker niet mag missen! Na dit bezoek gaan we weer aan boord voor de terugvaart. U krijgt dan nog een consumptie aangeboden. Vervolgens brengt de bus u naar het dineradres, waar we de indrukken van deze dagtocht nog kunnen laten bezinken.

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Is één dag niet genoeg ? Wij kunnen uw reis naar Maastricht  ook mét overnachting samenstellen.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

Deze reis is geschikt voor senioren

 

Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 8.00 uur. De reis met luxe touringcar wordt onderbroken voor koffie of thee met Limburgse vlaai. Tegen het middaguur komen wij aan in Maastricht. Deze dag bestaat uit een rondleiding o.l.v. een Gids, een boottocht op de Maas en een uniek bezoek aan de mergelgrotten. Ter afsluiting van deze heerlijke reis krijgt u nog een goed verzorgd afscheidsdiner geserveerd. Thuiskomst is ca. 22.00 uur.

 


Bij al onze dagtochten zetten wij een comfortabele rolstoel-touringcar mét lift in. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 

Faciliteiten
GezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
GezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
Evenement informatie
Informatie Evenement

Datum
Plaats evenement
Website evenement
Totale prijs

Maastricht
Bezoeken
€ 49
Informatie Busreis

Opstap plaats
Vertrektijd
Terugkomsttijd
Op aanvraag