A+ A-

Orchideeën
Heerlijke dag tussen de bloemen
Comfortabele aangepaste touringcar
vanaf
€ 49
Orchideeën
Orchideeën

De Orchideeënhoeve

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag bezoeken wij de grootste tropische tuin van Europa. Reis met ons mee naar Australië, Azië en Zuid- en Midden Amerika.

 

Een wereldreis in één dag ! 

 

Zodra u heeft plaatsgenomen in onze luxe touringcar rijden we rechtstreeks naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. U wordt ontvangen met koffie/thee en gebak waarna u uw wereldreis kunt beginnen. Laat u verrassen door de kleurrijke wereld vol orchideeën. Reis over avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen en ontdek vele soorten bijzondere bloemen en planten, tropische vogels en prachtige koikarpers of roodstaartmeervallen. Droom weg in de gloednieuwe ‘Zwevende’ Bloementuin of spot duizenden kleurrijke vlinders in de grootste vlindertuin van Europa. In de Lorituin kunt u de papegaaitjes voeren en schrik niet van een stelletje voorbij klimmende aapjes of de loslopende leguaan! De goed verzorgde koffietafel met kroket wordt in het sfeervolle serre restaurant geserveerd.  Na de lunch kunt u verder met uw reis door de tuinen. Als blijk van waardering voor uw bezoek ontvangt u een fraai verpakte Orchideebloem. Aansluitend stappen we weer in onze touringcar en rijden we naar huis.

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

 

Deze reis is geschikt voor: Senioren & Rolstoelen

 

Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens ca. 08.30uur en rijden rechtstreeks naar Luttelgeest. Ontvangst met Koffie/thee met gebak waarna uw reis begint. U kunt genieten van de bloemenpracht, vissen, vogels, apen en zelfs een leguaan. Ca. 13.00 uur goed verzorgde koffietafel met kroket. Na de lunch kunt u verder met uw reis. Later in de middag keren we weer huiswaarts. Een geweldige ervaring rijker met als blijk van waardering voor ons bezoek een schitterende Orchidee.  Thuiskomst ca. 18.00 uur.

 

 


Bij al onze dagtochten zetten wij een comfortabele rolstoel-touringcar mét lift in. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Faciliteiten
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geld
GezinnenGroepenSlechthorendenExcursiesMeer voor uw geld
Evenement informatie
Informatie Evenement

Datum
Plaats evenement
Website evenement
Totale prijs

8315 PV Luttelgeest
Bezoeken
€ 49
Informatie Busreis

Opstap plaats
Vertrektijd
Terugkomsttijd
Op aanvraag