A+ A-

Twente
Rit met authentieke stoomtrein
Comfortabele rolstoeltouringcar
Inclusief diner
vanaf
€ 49
Twente
Twente

Met de dieseltrein door Twente .....

 

Gaat u mee ?

 

Deze dag gaan we naar Twente. We rijden allereerst naar Restaurant Evers in Haakbergen voor een goed verzorgde Twentse koffietafel met kroket. Vervolgens rijden we naar het Museum Buurt Spoorweg (MBS). We beginnen met een bezoek aan het binnenmuseum en de locomotievenloods om vervolgens in te stappen in een authentieke Diesel trein die ons naar Boekelo zal brengen. De rit gaat door het adembenemende mooie Twentse landschap. Vanaf het moment dat u een treinkaartje 'koopt' stap u in een stukje spoorweggeschiedenis om te bewonderen én te beleven. In Boekelo bezoeken we het Museum Depot waar gerestaureerde oude stoom- en dieseltreinen staan te pronken. Ook het nog te restaureren materiaal staat hier gestald. Vrijwilligers demonstreren het omzetten van de seinen en wissels. Daarna stapt u weer in de trein en rijden we terug naar Haaksbergen. Hier staat in het originele stationsgebouw een kopje koffie met gebak voor u klaar. Dan heeft u nog even vrijaf om bijvoorbeeld het centrum van Haaksbergen te bezoeken. De terugreis onderbreken we voor een goed afscheidsdiner.

 

 

 

Boek deze échte aanrader vandaag nog !

 

Voor meer informatie neem je contact op via e-mail of gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte aanvraag.

 

 

Deze reis is geschikt voor : Senioren en Rolstoelen

Reisinformatie:  We vertrekken 's-morgens rond 10.30 uur. De reis met luxe touringcar gaat rechtstreeks naar Haaksbergen voor een Twentse koffietafel. Bezoeken het Museum en maken een rit naar Boekelo met een authentieke Dieseltrein. Bezoek het Museum depot. Aansluitend maken we weer een rit terug naar Haaksbergen. voor koffie met gebak. Nadat u op eigen gelegenheid het centrum van Haaksbergen heeft kunnen ontdekken rijden we weer terug naar huis. Onderweg onderbreken we nog eenmaal de reis voor een goed afscheidsdiner.  Thuiskomst ca. 20.45 uur.

 


Bij al onze dagtochten zetten wij een comfortabele rolstoel-touringcar mét lift in. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen

 

Faciliteiten
GezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
GezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldVaste prijs voor kinderen
Evenement informatie
Informatie Evenement

Datum
Plaats evenement
Website evenement
Totale prijs

Haaksbergen
Bezoeken
€ 49
Informatie Busreis

Opstap plaats
Vertrektijd
Terugkomsttijd
Op aanvraag