A+ A-


Avanti - Paphos
In het hart van het populaire en sfeervolle Paphos
Omringd door een mooie subtropische tuin.
Mogelijkheid om te dialyseren
Avanti - Paphos
OVER Avanti - Paphos

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. Dat is mogelijk in het zonnige Cyprus waar u in een kleine 3 uurtjes  comfortabel naar toe vliegt met Corendon. U verblijft in het Paphos Avantie Hotel op korte afstand van het Dialyse Centrum. 


Wij werken samen met het internationaal erkende The Royal Artemis Medical Centre. Het centrum gebruikt de Fresenius 4008-S dialyse machines met de mogelijkheid voor een single needle dialyse. De ultra modernde dialyse ruimte is ontworpen met comfort als uitgangspunt. In The Royal Artemis Medical Centre wordt volgens de laatste strenge EU-normen gewerkt.

 

In het hart van het populaire en sfeervolle Paphos in Cyprus ligt het fraaie Avanti Hotel. Dit schitterende 4-sterren hotel is modern en luxues ingericht en omringd door een mooie subtropische tuin. Mede dankzij haar ligging in het hartje van Paphos kunt u naast relaxen ook kennis met de Cypriotische cultuur. 

 

Dé perfecte plaats voor een heerlijke zorgloze vakantie.

 

Avanti Paphos beschikt over totaal 243 kamers waarvan 3 rolstoelstoegankelijke 2-persoonskamers.

  

Toegangsbreedte lift  76 cm.

 

Wilt u op een verantwoordelijke manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving? Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.

 


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Voor deelname aan deze reis dient u volledig gevaccineerd te zijn!

 

Faciliteiten
Berijdbare saunaDeurbreedte 80 cmPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenExcursiesBerijdbare doucheWasserviceWi-FiAangepaste Airport Transfer
Berijdbare saunaDeurbreedte 80 cmPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenExcursiesBerijdbare doucheWasserviceWi-FiAangepaste Airport Transfer
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

Het Royal Artimis Hospital beschikt over een ultra moderne dialyse ruimte, de behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.
Het Royal Artimis Holiday Dialysis Unit in Paphos is in 2001 gestart, is goed toegankelijk en ligt in een rustige woonwijk van Paphos. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het Dialyse Centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING
HULPMIDDELEN
Stappenplan Dialyse Reis

Avanti hotel ligt op een uitgestrekt (nagenoeg vlak) terrein met een prachtige tuin waar je heerlijk door heen kunt struinen.  Met winkeltjes, barretjes en restaurants in de directe omgeving.

 

Het dichtstbijzijnde strand ligt op 450 meter, de haven van Paphos op ongeveer 2 km afstand. Avanti Paphos staat in zijn geheel op de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege  de grote archelogische waarde. In Kato Paphos (de benedenstad) vind je het archeologisch park met villa's met indrukwekkende mozaïk vloeren, oude monumenten en andere archeologische vondsten.

 

Luchthavens Larnaca (ongeveer 115 km) u. Paphos (ongeveer 10 km) weg.

 

Aangepaste luchthaven transfer beschikbaar.

Inrichting

U kunt kiezen uit 2 type kamers.

 

- Zwembadzijde 2 + 2 kind t/m 12 jaar of 3 Volw.

U beschikt over o.a. Gratis WiFi, Airconditioning, verwarming, Balkon, Flatscreen TV, Koffie- en thee faciliteiten, koelkastje, Bad of Douche en Föhn. Kluisje en minibar tegen betaling.

 

- Landzijde 2+2 (kind t/m 12 jaar of 3 Volw.

U beschikt over o.a. Gratis WiFi, Airconditioning, verwarming, Balkon, Flatscreen TV, Koffie- en thee faciliteiten, koelkastje, Bad of Douche en Föhn. Kluisje en minibar tegen betaling.

 

Verzoring

U verblijft op basis van overnachting en ontbijt  of halfpension.

 

Wekelijks wisselende menu's / buffetten en een à la carte menu.

 

Op verzoek glutenvrij of vegetarisch menu mogelijk.

 

Verder vindt u een cafetaria met terras, swim-up poolbar en lobbybar. U kunt gebruik maken van roomservice tussen 7:00 - 22:00 uur.

 

Activiteiten: drie tennisbanen, volleybal, gymnastiek, tafeltennis / biljart (beide tegen betaling), boogschieten, waterpolo, kinderdagverblijf (4-12 jaar), kinderbad, avonturenspeelplaats, kinderspeelkamer, kinderstoelen, babysitter (op aanvraag).

 

Sauna, stoombad, whirlpool, massage en fitnessruimte (alles tegen betaling). 

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).