A+ A-


C&A Apartments Polis
Geweldig aangepast
Direct aan het strand
Veel hulpmiddelen
C&A Apartments Polis
OVER C&A Apartments Polis

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. Dat is mogelijk in het zonnige Cyprus waar u in een kleine 3 uurtjes  comfortabel naar toe vliegt met Corendon. U verblijft in C&A Apartments. Aan de noordwest kust van Cyprus in Polis


Wij werken samen met het internationaal erkende The Royal Artemis Medical Centre. Het centrum gebruikt de Fresenius 4008-S dialyse machines met de mogelijkheid voor een single needle dialyse. De ultra modernde dialyse ruimte is ontworpen met comfort als uitgangspunt. In The Royal Artemis Medical Centre wordt volgens de laatste strenge EU-normen gewerkt.

 

Het  heerlijke eiland Cyprus heeft veel te bieden, door alle cultuurschatten lijkt het eiland één groot openluchtmuseum.  In het rustige dorpje Polis vindt u C&A Apartments. De eigenaar van C+A Apartments heeft er eigenhandig voor zorg gedragen dat er een 2,5 kilometer lang pad langs de kust is aangelegd voor heerlijke wandelingen. Op het toegankelijke strand is naast een gehandicapten-toilet ook een SEA-Track aanwezig. Een speciale lift waarmee je de zee in kunt, alleen bij rustig weer en van mei tot en met augustus. De meeste restaurants in de omgeving zijn goed rolstoeltoegankelijk. 

 

Familiebedrijf met zeer vriendelijk personeel (Engels sprekend).

 

Hier wordt gastvrijheid actief geleefd! Alle faciliteiten van deze accommodatie zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers op de begane grond of via opritten. Lift en een ondergrondse parkeergarage voor uw huurauto zijn beschikbaar.

 

Wilt u op een verantwoordelijke manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving? Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Voor deelname aan deze reis dient u volledig gevaccineerd te zijn!

 

Faciliteiten
Strand rolstoelZwembad liftDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedKamer met verbindingsdeurGezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWi-FiMin. 2 slaapkamersCognitieve stoornissenAangepaste Airport TransferActieve tilliftSpeciaal dieetZuurstofPassieve tilliftRolstoel, manueelScootmobielRollatorPo-stoelToilet verhogerDecubitus matrasRolstoel, ElektrischDouche stoel
Strand rolstoelZwembad liftDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedKamer met verbindingsdeurGezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWi-FiMin. 2 slaapkamersCognitieve stoornissenAangepaste Airport TransferActieve tilliftSpeciaal dieetZuurstofPassieve tilliftRolstoel, manueelScootmobielRollatorPo-stoelToilet verhogerDecubitus matrasRolstoel, ElektrischDouche stoel
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

Het Royal Artimis Hospital beschikt over een ultra moderne dialyse ruimte, de behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.
Het Royal Artimis Holiday Dialysis Unit in Paphos is in 2001 gestart, is goed toegankelijk en ligt in een rustige woonwijk van Paphos. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het Dialyse Centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING
HULPMIDDELEN
EXCURSIES
Stappenplan Dialyse reis

Gunstig gelegen in het centrum van Polis. Typische Cypriotische plaats (deels heuvelachtige omgeving), waarin het toerisme nog niet op de voorgrond staat.

 

Het dorpscentrum met tal van winkels en ligt op 500 meter, het dichtstbijzijnde strand (zand-grind) ongeveer 15-20 minuten met de scooter weg.

 

Rolstoeltoegankelijk strandgedeelte met invalidentoilet in Latchi (5-10 minuten). In overleg transfer naar beide stranden.

 

Transfer van de luchthaven van Paphos (70 km) ongeveer 90 minuten.

 

Aangepaste luchthaven transfer mogelijk (op aanvraag)

Inrichting

Appartementen nieuw gebouwd in 2009 en zijn modern ingericht met veel ruimte.

 

Rolstoeltoegankelijke - aangepaste - Studio (Max. 2 Volwassenen) op de begane grond, waarvan 5 met terras aan zwembadzijde.

Deze studio's beschikken over o.a. gratis WiFi, Airconditioning, ruime woon/slaapkamer, kitchenette, met o.a. Koelkast en een ruime toegankelijke badkamer.

 

Grote 2- en 3 kamer appartementen (Max. 4 volwassenen) met een eigen veranda.

Deze appartementen beschikken over o.a. Gratis WiFi, Airconditioning, een keuken, badkamer met berijdbare douche en toilet.  

 

Groot 4-kamer appartement (Max. 6 personen) op de 1ste verdieping - bereikbaar met lift.

Dit appartement beschikt over o.a. woonkeuken, gratis WiFi, Airconditioning, sat. TV, badkamer met ligbad, twee toiletten.

 

Alle kamers zijn voorzien van brede deuren en zijn heerlijk koel !

Verzoring

U verblijft op basis van overnachting met zelf-catering, overnachting met ontbijt of halfpension.

 

Griekse barbecue-avond (toeslag van momenteel 20, - € p.p.) ter plaatse te boeken.

 

Sommige rolstoeltoegankelijke cafés en restaurants bevinden zich in het centrum van Polis. Of geniet in betoverende visrestaurants het fantastische uitzicht op de Middellandse

 

Afstand tot het rolstoeltoegankelijke strand  is ca. 15-20 minuten rijden met de scooter, met de auto ca. 5-10 minuten.

 

Activiteiten: Verwarmd buitenbad (afmeting ongeveer 7m x 3.50m / 1.60m diep) met elektrische stoellift en handgrepen aan de buitenzijde van het zwembad. De watertemperatuur varieert tussen ongeveer 23 ° C in mei en tot 30 ° C in augustus. In de wintermaanden gesloten (januari tot maart).

 

Excursies (tegen betaling) met rolstoeltoegankelijk voertuig.

 

Parasailing, quad rijden, toegankelijk voor rolstoelgebruikers boottocht (met lifter om te zwemmen in de zee) van Latchi in het prachtige Akamas Bay (tegen betaling). Op aanvraag, verhuur van scooters of elektrische rolstoelen (tegen betaling). Strand rolstoelverhuur (afhankelijk van beschikbaarheid).

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).