A+ A-
★★★★

Allgau Art Hotel
Gelegen in het centrum
Stijlvol stadshotel
Treinstation op loop afstand
Allgau Art Hotel
OVER Allgau Art Hotel

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. Dat is mogelijk in het Allgäu Art Hotel, gelegen in het prachtige zuid Duitsland. U rijdt hier eenvoudig met uw eigen auto naar toe. U verblijft in het fantastische Algäu Aert Hotel op korte afstand (ca. 1,7 km) van het ZIMD Dialyse Zentrum. 


Wij werken samen met het moderne, internationaal erkende ZIMD Dialyse centrum. ZIMD staat voor Zentrum fün Innere Medizin und Dialyse. Het Centrum beschikt over 35 Dialyse plekken en gebruikt de Fresenius 2008K dialyse machines, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en werkt volgens de strenge normen die deze wereldwijd toonaangevende expert in dialysebehandeling voorschrijft.

 

Een uitzonderlijke mix van Allgäu lifestyle en kunst onderscheidt het Allgäu ART Hotel.

 

Uw verblijf in dit stijlvolle stadshotel in het centrum van Kempten wordt een aangename ervaring.

 

Het hotel heeft 15 drempelvrije kamers, waarvan 12 tweepersoonskamers en 3 familiekamers.

 

Aan de behoeften van gasten met visuele, gehoor- en mobiliteitsbeperking wordt op een doelgerichte manier rekening gehouden. Er is een tactiel geleidingssysteem en oriëntatiehulp en een optisch waarschuwingssysteem. 24uurs-receptie.

 

Er zijn 5 Invalide-parkeerplaatsen bij het hotel alsmede 4 invalide-parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage aanwezig.

 

 


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
Berijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechthorendenSlechtziendenExcursiesBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiCognitieve stoornissen
Berijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechthorendenSlechtziendenExcursiesBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiCognitieve stoornissen
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

Het ZIMD beschikt over 35 dialyse stations, de behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.

Het ZIMD Dialyse Centrum ligt in Kempten, een het hart van de prachtige Kur- en vakantieregio Allgäu. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het Dialyse centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING

Het Allgäu ART Hotel is gelegen in het centrum van de Allgäu metropool Kempten in de prachtige Allgäu.

 

Veel van de belangrijkste attracties zoals de Residenzschloss, het archeologisch park van Cambodunum, het Kornhaus met het Allgäu-museum etc. op loopafstand.

 

Tevens bevinden zich in de directe omgeving van het hotel talrijke cafes, restaurants, winkels en nog veel meer .....

 

Het treinstation ligt op ongeveer 1,5 km afstand, de luchthaven in Memmingen op ongeveer 45 km.

 

Inrichting

Het Art Hotel beschikt over twee type rolstoeltoegankelijke kamers;

 

Moderne rolstoeltoegankelijke - aangepaste - 2-persoonskamer ca. 29m², sommige met balkon - 4 cm drempel.

U beschikt over o.a. telefoon, 32" flatscreen-tv, Laptop-kluis, gratis WiFi, kluisje, bureau met krukken en stoelen, alsmede een Full-body wall mirror.

Badkamer met schuifdeur, berijdbare douche, 2 handgrepen op het toilet, toileet in hoogte verstelbaar, onderrijdbare wastafel, haaradroger en noodoproep.


Moderne rolstoeltoegankelijke - aangepaste - familiekamer ca. 44m² .

U beschikt over o.a. kitchenette met magnetron, koelkast, waterkoker, borden en gootsteen en een eettafel met twee stoelen zonder armleuningen, telefoon, 32" flatscreen-tv, Laptop-kluis, gratis WiFi, kluisje, bureau met krukken en stoelen, alsmede een Full-body wall mirror.

Badkamer met schuifdeur, berijdbare douche, 2 handgrepen op het toilet, toileet in hoogte verstelbaar, onderrijdbare wastafel, haaradroger en noodoproep.

 

De kamerdeur, van beiden type kamers,  wordt automatisch van buiten en met de kaart geopend en van binnenuit door middel van een schakelaar. De hoogte van de kledingrail is variabel.

 

Bedden en nachtkastjes zijn verplaatsbaar.

Verzoring

Restaurant ontbijt en een serre met lunchbuffet van 12:00 -14: 12:00 maandag tot vrijdag, zaterdag en zondag à la carte en 's avonds 18:00-21:00 à la carte. Het restaurant is gesloten op zon- en feestdagen vanaf 14.00 uur.

 

Hotelbar in de lobby, gesloten op zon- en feestdagen.

 

Het Allgäu Art Hotel is de perfecte uitvalsbasis voor verschillende excursies. U kunt hierover informatie ontvangen bij de receptie.

 

Recreatieve voorzieningen: Volledig toegankelijke wellnessruimte in het huis op de 5e verdieping. Finse sauna, bio sauna met een panoramisch uitzicht, een stoombad, een waterval douche en Kneipp-slang in openlucht, partner bad met lift, een ontspanningsruimte en een in hoogte verstelbare stoelen.

 

Tevens beschikt het hotel over een fitnessruimte, Snoezelruimte, zonneterras, overdekte klimmuur.