A+ A-
★★★★

Hotel Hanze Kogge
Gezellig hotel
Stadscentrum op 300 mtr.
Veel recreatie mogelijkheden
Hotel Hanze Kogge
OVER Hotel Hanze Kogge

Gezellig hotel met 5 gebouwen, meeste rolstoeltoegankelijk. Bibliotheek en lounge, twee eetzalen met wintertuin, een café, bar lift, parkeren voor de deur van het huis (momenteel 5 EUR Kosten per dag per auto). In de buitenruimte onder andere tuin met ligweide. WiFi is gratis. In totaal 125 kamers en appartementen, waaronder 20 rolstoeltoegankelijke tweepersoonskamers en 10 rolstoeltoegankelijke appartementen. Alle rolstoeltoegankelijke kamers bevinden zich niet in het hoofdgebouw. Scooters en elektrische rolstoelen zijn niet toegestaan ​​in het hotel.

Faciliteiten
Strand rolstoelZwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechtziendenExcursiesHulphonden toegestaanMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiAirport transfer
Strand rolstoelZwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechtziendenExcursiesHulphonden toegestaanMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiAirport transfer
✚ Dialyse
Er zijn twee manieren om te dialyseren. Bij peritoneaaldialyse (PD) filtert je buikvlies afvalstoffen uit je bloed; je krijgt daarvoor een katheter in je buik. Bij hemodialyse (HD) filtert een kunstnier in een machine je bloed; deze machine sluit je aan op een bloedvat.
LIGGING

In de badplaats Koserow, idyllisch gelegen op het smalste punt van het eiland Usedom. Strand op ongeveer 600m . Winkels in de buurt (ongeveer 800 meter), het stadscentrum (ongeveer 300 meter).

Inrichting

Rolstoeltoegankelijke tweepersoonskamers, evenals rolstoeltoegankelijke appartementen (met woonkamer en slaapkamer) voor maximaal 3 personen. Allemaal met toegankelijke douche, minstens 1 handgreep op het toilet (2 handgrepen in de appartementen), douche klapstoel kantelbare spiegel, haardroger, telefoon, flat screen tv, minibar, safe, waterkoker met een kleine selectie van thee en instant koffie. Kamers en appartementen met terras of balkon. Sommige kamers zijn ook geschikt voor slechtzienden en slechthorenden.

Verzoring

Ontbijt of halfpension in ons eigen restaurant. Meer gastronomische aanbiedingen zijn te vinden in het centrum van Koserow in de directe omgeving.

Minigolf in de stad, fietsverhuur, bowlingbanen. Spa "BERNSTEIN Spa" met overdekt zwembad (Oprichtstoel), sauna, solarium, koude kamer, kuuroord Concerto, spa-behandelingen op recept, massages en behandelingen geboekt op de betaalde plek, toegankelijk voor rolstoelen excursies (wat voor een vergoeding, Behandelingen en excursies op afspraak); Markt en omgeving: in de zomermaanden toegankelijk voor rolstoelgebruikers strand (op skateboards) en verhuur van een strand stacaravan voor rolstoelgebruikers (alleen beschikbaar op de site, voor een extra vergoeding).

Ambulante verpleging in het naburige dorp, dialyse in het dorp (op afspraak, extra kosten).