A+ A-
★★★★

Plauer am See
Moderne appartementen
Sauna
Geweldig aangepast
Plauer am See
OVER Plauer am See

In onze negen huizen kunt u 34 moderne appartementen verwachten, elk met een balkon of terras. De appartementen op de begane grond zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers! Speeltuin, schaken in de buitenlucht, jeu de boules, tafeltennis voor de deur. Een sauna, een wasmachine en een droger bevinden zich op het terrein (niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar. Nutsvoorzieningen (elektriciteit, water, verwarming) en eindschoonmaak zijn bij de huurprijs inbegrepen. In totaal 34 appartementen, waarvan 16 rolstoeltoegankelijk.

Faciliteiten
Berijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechtziendenHulphonden toegestaanBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyse
Berijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedHotelGezinnenGroepenSlechtziendenHulphonden toegestaanBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyse
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

De behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.

Het Bathildiskrankenhaus ligt op een steenworp afstand van uw hotel. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING

Op de oostelijke oever van de Müritz, direct aan het idyllische Bolter Kanaal. Strand, kiosk en restaurant op ongeveer 800 meter afstand (enigszins ongelijke toegang). Andere winkels zijn te vinden op ongeveer 7 km afstand.

Inrichting

De begane grond is het rolstoeltoegankelijke type appartement "hedgehog" met een oppervlakte van 54 m². De slaapkamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een extra slaapbank. Een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met een inloopdouche, handgrepen op het toilet en een alarmapparaat zijn beschikbaar. TV, CD-radio en een terras met tuinmeubilair. Honden zijn toegestaan ​​tegen een vergoeding. Boven is het appartementstype "Hase" (50m², niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapgalerij voor nog eens vier personen (bereikbaar via een ladder). De woon-eetkamer is uitgerust met een keuken, een tv en een cd-radio. Balkon, badkamer met douche en toilet zijn ook beschikbaar.

Verzoring

Te boeken met zelf-catering of met ontbijt. Het ontbijt is beschikbaar in Gasthaus "Zum Seeadler", op 800 meter afstand. Daar kunt u ook genieten van uw diner. Voor gasten in Feriendorf Alte Fahrt is er een dagelijkse broodservice (ter plaatse beschikbaar op afspraak).

 

Gratis: kinderspeelplaatsen, schaken in de buitenlucht, tafeltennis, jeu de boules en volleybal. Tegen betaling: fietsverhuur, kanoverhuur, surfen en zeilschool in de buurt. Alles voor rolstoelgebruikers is slechts gedeeltelijk geschikt.

 

Lokale ambulante zorg op locatie (na voorafgaande registratie en tegen betaling).