A+ A-
★★★☆☆

Schwiecheldthaus
Unieke gebouwen
Persoonlijke sfeer
In het centrum
Schwiecheldthaus
OVER Schwiecheldthaus

Uniek ensemble van gebouwen, bestaande uit historisch vakwerkhuizen en moderne gebouwen. Sinds maart 2013 nieuw gastenverblijf "Graf Schwiecheldt". Beschermde binnenplaats (populaire ontmoetingsplaats in lente / zomer). De residentie en het hotel zijn verenigd onder het dak van het Schwiecheldthaus. Ervaar een vertrouwde en persoonlijke sfeer in een verfijnde ambiance. De hele faciliteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle voorzieningen zijn bereikbaar met liften. De receptie als centraal startpunt van het huis is dagelijks bezet van 07.00-21.30 uur bezet. Buiten deze tijd is een oproep voor service in het gebied. Er is parkeergelegenheid voor gasten met een handicap beschikbaar (reserveren bij de boeking is aan te bevelen). Extra parkeergelegenheid op de binnenplaats (reserveren aanbevolen).

Faciliteiten
Deurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelGroepenExcursiesHulphonden toegestaanMeer voor uw geld
Deurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelGroepenExcursiesHulphonden toegestaanMeer voor uw geld
✚ Dialyse
Er zijn twee manieren om te dialyseren. Bij peritoneaaldialyse (PD) filtert je buikvlies afvalstoffen uit je bloed; je krijgt daarvoor een katheter in je buik. Bij hemodialyse (HD) filtert een kunstnier in een machine je bloed; deze machine sluit je aan op een bloedvat.
LIGGING

Centrale maar rustige locatie in het midden van de keizerlijke stad Goslar. Cinema, musea en historische markt zijn net om de hoek en het voetgangersgebied met speciaalzaken en cafés 100m, het treinstation op ongeveer 1 km.

Inrichting

Rolstoeltoegankelijke appartementen met comfortabele meubels. Appartementen met een aparte slaapkamer beschikbaar (bijvoorbeeld voor begeleidende verzorgers). De ruimere suites zijn groter dan de appartementen, individueel ingericht en hebben allemaal een aparte woonkamer en slaapkamer. Alle appartementen en suites zijn ingericht met een kitchenette, een flatscreen-tv en elektrische comfortbedden. Badkamer met inloopdouche, rolstoeltoegankelijke wastafel, haardroger en make-upspiegel. De handgrepen op het toilet zijn permanent gemonteerd of afzonderlijk bevestigd. Een douchestoel is beschikbaar. 24-uurs noodoproep in de badkamer en in de slaapkamer.

Verzoring

Op aanvraag bediening aan tafel mogelijk, geopend restaurant op het terrein tot 20.00 uur, half- en volpension is mogelijk, vele restaurants in de omgeving.

 

Wellness Feel-good-ruimte met massageruimte, ontspanningsruimte, fitnessapparatuur, gymnastiekzaal, begaanbare sauna, infraroodcabine. De deurbreedte naar sauna u. Infraroodcabine is 80 cm, de doucheruimte is toegankelijk. De oude stad (UNESCO World Heritage Site) direct buiten de deur, culturele en activiteitenprogramma zijn veelzijdig, kan ook in een rolstoel.

 

Geniet van de speciale service van het verplegend personeel.