A+ A-
★★★★

reethus Usedom
Tot 12 personen
Rustig gelegen
Aan het zandstrand
reethus Usedom
OVER reethus Usedom

De 4 aangrenzende huisjes liggen op een ruim perceel met een begaanbare natuurlijke zwemvijver, een klein zandstrand en een barbecue. Er is een carport beschikbaar voor de gasten van elk huis. 3 huizen zijn geschikt voor maximaal 8 personen (type 1), een huis kan geboekt worden voor maximaal 12 personen (type 2).

Faciliteiten
Strand rolstoelBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedVakantiehuisGezinnenGroepenHulphonden toegestaanBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiMin. 2 slaapkamers
Strand rolstoelBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedVakantiehuisGezinnenGroepenHulphonden toegestaanBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-FiMin. 2 slaapkamers
✚ Dialyse
Er zijn twee manieren om te dialyseren. Bij peritoneaaldialyse (PD) filtert je buikvlies afvalstoffen uit je bloed; je krijgt daarvoor een katheter in je buik. Bij hemodialyse (HD) filtert een kunstnier in een machine je bloed; deze machine sluit je aan op een bloedvat.
LIGGING

Zeer rustig aan de rand van het kleine eilanddorpje Krienke midden in het natuurparadijs Achterland, liggen de 4 luxe vakantiehuizen. Krienke bevindt zich in de directe omgeving van het Achter water en de Peenestrom. Vanaf hier kunt u snel naar de prachtige zandstranden van de oude keizerlijke baden Ahlbeck, Heringsdorf en Bansin (alle ongeveer 20 km). Dichtstbijzijnde supermarkt ongeveer 3 minuten lopen.

Inrichting

Modern en nieuw gebouwde, rolstoelvriendelijke huisjes op 2-3 verdiepingen met ten minste drie slaapkamers en een open woon- en eetkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, oven, magnetron en. Wasmachine. 2 badkamers beschikbaar: 1 op de begane grond met een inloopdouche, douchekruk en toilet met inklapbare handgrepen aan beide zijden. 1 boven met bad en toilet met inklapbare handgrepen aan beide zijden. Ze zijn uitgerust met een sauna (niet toegankelijk), een trappenlift voor de toegang tot de bovenverdieping, satelliet-tv, terras met eethoek, lounge stoelen en een parasol. In elk huis kan een standaard eenpersoonsbed boven kinderbedjes worden geplaatst. Beddengoed en handdoeken, gas, water en elektriciteit zijn inbegrepen. Brandhout wordt betaald op basis van verbruik lokaal kan worden verrekend met de aanbetaling. Alleen in de huiskraan is ook een slaapkamer op de begane grond beschikbaar. Gasten met een rolstoel moeten daarom de bestaande traplift aankunnen.

Verzoring

zelfvoorziening. Broodjesservice beschikbaar. Talloze winkels zijn te vinden op maximaal 10 km afstand.

Badplaats in Krienke (ongeveer 5 minuten lopen). Tegen betaling: fietsen (ook met kinderzitje), handbikes op aanvraag, kano's, vissersboot, koets en sledetochten mogelijk.

Ambulante zorg op locatie (op afspraak en tegen meerprijs).

 

Een aanbetaling van 200, - € per huis wordt aangerekend per huis. Zorg ervoor dat van tevoren of het huis is bij overdracht in een nauwkeurige staat en de conciërge rechtstreeks toe te wijzen voor eventuele gebreken aan later discrepanties te voorkomen. Bij goede overhandiging ontvangt u de aanbetaling terug op de dag van vertrek. Elektriciteit wordt apart ter plaatse in rekening gebracht met € 0,30 per kw / uur.