A+ A-
★★★★

Zorghotel Ciudad
Geweldig aangepast
24/7 zorg aanwezig
Vele aangepaste excursies
Zorghotel Ciudad
OVER Zorghotel Ciudad

is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes. In een mum van tijd kunt u genieten van de witte stranden, prachtige natuur en sfeervolle dorpjes zoals Altea en Albir.

Liefhebbers van golf kunnen hun hart ophalen bij de twee golfbanen die in de directe omgeving van Ciudad Patricia liggen en binnen een straal van 45 km vindt u nog eens vijf gevarieerde golflocaties.

Ook voor bars, restaurants, winkelcentra en bioscopen hoeft u niet ver te zoeken. Uiteraard biedt Benidorm verschillende mogelijkheden, maar vaak zijn het de kleinere dorpjes of steden in de omgeving die de voorkeur geven. Verder biedt theater Palau in Altea een zeer gevariëerd programma van klassieke concerten, opera en theater.

Kinderen en kleinkinderen kunnen zich uitleven in één van de vele pretparken die Benidorm rijk is. De leuke stad Alicante is binnen een uur bereikbaar en Valencia is binnen anderhalf uur te bereizen. Beide steden zijn zeer de moeite waard om te bezoeken.

 


Onze reizen zijn óók geschikt voor mensen met een beperking. Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past. 

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
Strand rolstoelZwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelGezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyse
Strand rolstoelZwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelGezinnenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyse
✚ Dialyse
Er zijn twee manieren om te dialyseren. Bij peritoneaaldialyse (PD) filtert je buikvlies afvalstoffen uit je bloed; je krijgt daarvoor een katheter in je buik. Bij hemodialyse (HD) filtert een kunstnier in een machine je bloed; deze machine sluit je aan op een bloedvat.
LIGGING

Een favoriet door de vele internationale regulieren verpleging in het Hotel en maakt deel uit van de omgeving welke speciaal is ontworpen voor de ouderen en zorg nodig hebben. In het zorghotel zijn in het totaal voor maximaal 20 personen kamers beschikbaar. In het hotel en de bijgebouwen bevind zich een therapeutische afdeling, een restaurant, een restaurant met een panoramisch terras, een zonneterras met een hot tub en het kantoor van een arts beschikbaar.

Alle niveaus in het hoofdgebouw zijn gemakkelijk bereikbaar met de lift. Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De site is ontworpen grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Een bus (lage vloer) rijdt regelmatig naar Benidorm. 

 

Aangepaste luchthaven transfer mogelijk (op aanvraag)

Inrichting

Het hotel bestaat uit 10 rolstoeltoegankelijk een en tweepersoonskamers, allen voorzien van elektrische bedden, een badkamer

met een rolstoeltoegankelijke douche, douche (vouw) zetel, toegankelijke wastafel, toilet met 2 handgrepen (inclusief 1x opvouwbaar), kluis, koelkast, nood alarm in de kamer en badkamer , telefoon met grote cijfers, airconditioning, satelliet-tv, een balkon

Verzoring

U boekt dit zorghotel op basis van vol pension + (volpension inclusief tafel drinkt water en wijn.).

Recreatie: uitgebreide excursieprogramma met Engels sprekende chauffeur / gids (in rolstoel toegankelijk voertuig) inbegrepen.

Ziekenhuis service incl. Recreatieve programma (o,a tapas natuurlijk) inbegrepen. Therapeutisch zwembad (verwarmd) met een verhoging van stoel binnenshuis.

Te betalen: fysiotherapie