A+ A-
★★★☆☆

Senator
Senator
OVER Senator

Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. Dat is mogelijk in het mooie Weserbergland. In de deelstaat Nedersaksen waar onder andere de sprokkjes van de Gebroeders Grimm  zijn opgetekend. Zo speelt het sprookje de Rattenvanger zich in Hamelen af en ligt hier ook de geboorteplaats van Baron von Münchhausen. Daarnaast is Bad Pyrmont bekend om de Kur-mogelijkheden. U verblijft in het Senator Zorg- en Spa hotel op slechts 4 kilometer van het Dialyse Centrum. 


Wij werken nauw samen met het moderne Bathildiskrakenhaus. Het centrum gebruikt de Fresenius 2008K dialyse machines, is ISO 9001:2008 gecertificeerd en werkt volgens de strenge normen die deze wereldwijd toonaangevende expert in dialysebehandeling voorschrijft.

 

Het moderne Zorg- en Spa hotel Senator bestaat uit twee verbonden gebouwen en staan in een uitgestrekt rustgevend park.

 

De banken die u in overvloed vindt in het park nodigen u uit om plaats te nemen en heerlijk te ontspannen.

 

Het hotelgedeelte beschikt over o.a. Lobby, lift, leeshoek, restaurant, café met zonneterras, kapper en schoonheidssalon.

 

In de ondergrondse garage kunt u eventueel uw auto parkeren (€2,- p.dag.)

 

Wilt u op een verantwoordelijke manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving? Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.

 


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Faciliteiten
Zwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelBerijdbare doucheVerbindingsdeurMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-Fi
Zwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelBerijdbare doucheVerbindingsdeurMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-Fi
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

De behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.

Het Bathildiskrankenhaus ligt op een steenworp afstand van uw hotel. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING
HULPMIDDELEN

Het zorghotel is gekoppeld aan de M&I Kliniek voor Orthopedie en Reumatologie en ligt aan de rand van het bekende Kurgebied van Bad Pyrmont.

 

Het stadscentrum is op ca. 15 minuten.

 

Bushalte is op 200 meter en het treinstation van Bad Pyrmomnt is op ca. 6 km.

 

 

Inrichting

In het hotelgedeelte vindt u gezellige 1- of 2-persoonskamers, respectievelijk 21 en 30m2 welke u een geborgen gevoel geven.

 

U beschikt over TV, Telefoon, Radio, Kluisje, Balkon en 2 alarmknoppen voor het oproepen van de verpleging.

 

Op verzoek kunt u 2 1-persoonskamer met verbindingsdeur boeken. Bij een van beide kamers is dan een electrisch hooglaagbed voorhanden.

 

Alle kamers in het zorghotel hebben een berijdbare douche. Door de beperkte ruimte adviseren wij u bij het douchen een rolstoel van max. 70 cm breed te gebruiken.

 

In het kliniek gedeelte zijn de kamers gelijkwaardig ingericht echter wel ruimer opgezet. De Badkamers in het kliniek gedeelte zijn ook ruimer en bieden u meer bewegingsvrijheid. Deze zijn eveneens voorzien van de nodige voorzieningen zoals o.a. steunen aan beide zijde van het toilet en een verpleegbed.

 

Verzoring

U verblijft op basis van overnachting met ontbijt of volpension (bijbetaling). Maaltijden worden in eigen restaurant geserveerd.

 

In de nabijheid van het zorghotel bevinden zich meer restaurants en cafeetjes.

 

Het hotel beschikt over een indoor zwembad van 11 x 20 meter.