A+ A-
★★★★

The Palace
Modern en elegant design
Talloze kleine winkels, cafés, bars en restaurants zijn in de directe omgeving
Goed aangepast
The Palace
OVER The Palace

Dit in  2007 geopend comfortable hotel. Modern en elegant design kenmerken het luxueuze stadshotel.

Je vindt collecties hedendaagse kunst en beeldhouwkunst in de receptie. Het hotel is uitgerust met receptie, lobby, twee restaurants op het terrein, een snackbar en Aziatische loungebar op de negende verdieping met een prachtig panoramisch uitzicht over Sliema.

Ondergronds parkeren (tegen betaling). Een totaal van 154 kamers, inclusief 4x rolstoeltoegankelijk.

 


Onze reizen zijn óók geschikt voor mensen met een beperking. Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past. 

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Voor deelname aan deze reis dient u volledig gevaccineerd te zijn!

Faciliteiten
Zwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferHotelStrandhotelAll InclusiveExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWi-Fi
Zwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 80 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferHotelStrandhotelAll InclusiveExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheMogelijkheid tot dialyseWi-Fi
✚ Dialyse
Het is een grote stap om op vakantie te gaan als u dialyse nodig heeft. Er moet nogal wat geregeld worden en u moet de veilige omgeving van uw eigen kliniek “thuis” laten.

Maar met een goede voorbereiding is een combinatie van een volledig verzorgde vakantie en betrouwbare dialyse heel goed mogelijk. In groepsverband met andere dialyse vakantiegangers is het voor velen ook vertrouwder, zeker als u weet dat wij niets aan het toeval overlaten.

Het Mater Dei Hospital beschikt over een ultra moderne dialyse ruimte, de behandelingen vinden plaats in twee shifts van maandag tot en met zaterdag. Behandelingen kunnen in overleg en afhankelijk van beschikbaarheid ´s ochtends of ´s middags worden uitgevoerd. Zo heeft U voldoende tijd om de vakantie te beleven zoals ù dat wilt en dat vinden wij belangrijk.

Als nierpatiënt weet u precies wat een dialysebehandeling inhoudt en moet u zich tijdens de dialyse geen zorgen hoeven maken over de zorgvuldigheid en kwaliteit van het proces. Kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door een vakkundig en internationaal gekwalificeerd team van artsen, verpleegkundigen en dialyse technici.

Het Mater Die Hospital op Malta is goed toegankelijk en ligt in het centrum van Triq Dun Karm. In een rustige en ontspannen sfeer krijgt u persoonlijke zorg en aandacht, tijdens de behandeling kunt u gebruik maken van een eigen tv en muziek voorziening en is er wireless internet beschikbaar. Het Dialyse Centrum is rolstoel toegankelijk.
LIGGING
HULPMIDDELEN
EXCURSIES
Stappenplan Dialyse reis

Centraal gelegen in Sliema, temidden van traditionele Maltese villa's en woongebouwen.

Talloze kleine winkels, cafés, bars en restaurants zijn in de directe omgeving te bereiken.

De afstand tot de luchthaven is ongeveer 10 km. De reis duurt ongeveer 20 minuten.

 

Aangepaste luchthaven transfer mogelijk (op aanvraag)

Inrichting

Stijlvol ingerichte, rolstoeltoegankelijke 3-persoonskamers met een klein Frans balkon.

Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, verwarming, satelliet-tv (flatscreen), Wi-Fi, telefoon, bureau, kluis, minibar (tegen betaling). Badkamer met driveable douche (kleine drempel), badkuip, handgrepen in de douche, douchekruk en handgrepen aan beide zijden van het toilet (1x vast, 1x scharnierbaar).

Daarnaast een onder rijdbare wastafel en een föhn.

Verzoring

U boekt dit hotel op basis van Bed and breakfast of halfpension (elk een rijk buffet). In het huis vindt u een specialiteitenrestaurant, een hoofdrestaurant met mediterrane gerechten en de TemptAsian Lounge met à-la-carterestaurant (Aziatische keuken).

Recreatieve voorzieningen: Dakterras met buitenzwembad (hydraulische stoeltjeslift), zonnebedden u. Parasols. Bovendien, verwarmd binnenzwembad, spa over 3 verdiepingen, massages en spa-behandelingen (tegen betaling), fitnessruimte (gratis).

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).