A+ A-
★★★★★

MS-Viola
Het modernste aangepaste Rivier Cruiseschip
Nu het hele jaar door dialyse cruise mogelijk
Fantastisch aangepast.
MS-Viola
OVER MS-Viola

Dé nieuwe standaard in aangepaste riviercruises

 

 

Voor een bijzondere aangepaste riviercruise bent u bij Speciaal Cruises aan het juiste adres.  Met gepaste trots stellen wij ons aan u voor als dé agent voor Nederland en België voor de MS-Viola. Na een verbouwing van meer dan 7,5 miljoen Euro is de MS-Viola het modernste, mooiste en meest comfortabele aangepaste rivier-cruiseschip dat er momenteel over de Europese rivieren vaart. 

 

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een aangepast rivier-cruiseschip is gedateerd en beslist verleden tijd op het moment dat u aan boord gaat van de MS-Viola.

 

De ambiance van de MS-Viola steekt met kop en schouders boven alle andere aangepaste rivier-cruise schepen uit ! De MS-Viola straalt comfort en luxe uit van een 5-sterren hotel ! Daarnaast staat de vriendelijke en attente internationale bemanning altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

Voor meer info kijkt u op MS-Viola.nl en voor Belgié MS-Viola.be

 

Wilt u alvast een voorproefje ?  Klik hier voor de Promo-video


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
Ambulante zorgToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferGezinnenGroepenAll InclusiveExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheZee-zichtMogelijkheid tot dialyseWi-FiOuderenRolstoeltoegankelijke cruiseAlleen reizendenSpeciaal dieetZuurstofRivier cruise
Ambulante zorgToilet - handgrepen aan beide zijdenDouche rolstoelPatiëntenhefferGezinnenGroepenAll InclusiveExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheZee-zichtMogelijkheid tot dialyseWi-FiOuderenRolstoeltoegankelijke cruiseAlleen reizendenSpeciaal dieetZuurstofRivier cruise
✚ Dialyse
Relaxen buiten de eigen omgeving met de zekerheid van een goede medische behandeling. De MS-Viola is niet alleen uniek met de geboden luxe of comfort. Vanaf vandaag hoeft u niet meer te wachten tot september om als dialyse patiënt een rivier cruise in Nederland of Duitsland te maken. Wij bieden u de mogelijkheid om op iedere aanlegplaats van het schip, het héle jaar door, te dialyseren in een gecertificeerde kliniek.

Zodra het schip aanlegt staat uw taxi al gereed om u naar de dialyse-kliniek te brengen. Indien nodig met een aangepast voertuig. In sommige klinieken is eventueel een nacht dialyse beschikbaar, zo hoeft u gedurende de duur van de riviercruise maar één keer gedialyseerd te worden.

Wij werken hiervoor samen met verschillende dialyse-centra langs de verschillende vaarroutes in zowel Nederland, België als Duitsland.

De verschillende centra gebruiken de Fresenius 4008-S dialyse machines.

Wij werken samen met o.a. :
PHV- Der Dialysepartner Bonn (Dld), Dialyse Boppard (Dld), CWZ - Dialyse afdeling (NL), Maasstad Ziekenhuis (NL)

Vakantie Dialyse.

Wij hebben de dialyse centra geselecteerd op o.a. beschikbaarheid van vakantie-dialyse en een goede bereikbaarheid alsmede certificering van de betreffende kliniek/ziekenhuis.

Zo is de MS-Viola hét perfecte vakantieschip voor een heerlijke zorgeloze vakantie.

Wilt u op een verantwoorde manier van een onbezorgde dialyse vakantie genieten in een aangename omgeving? Ons zorgteam geeft u graag meer informatie.
LIGGING

MS-Viola zet dé nieuwe standaard voor aangepaste riviercruises.

Met onze riviercruises vaart u over de grootste Europese rivieren.

 

Ons team bestaande uit enthousiaste en vooral deskundige cruise specialisten heeft niet stil gezeten! Wij hebben verschillende fantastische aangepaste riviercruises voor u samengesteld in zowel Nederland, België en Duitsland. Alles is tot in de puntjes geregeld zodat u zorgeloos op stap kunt. Zo geniet u van een heerlijke week op het water waarbij de verrassingen worden beperkt tot alleen de aangename!

Ontdek de mooiste aangepaste riviercruise van Europa !

Inrichting

Onze hutten zijn met 5-sterren bekroond !


Op zo’n prachtig schip logeert u in hutten gelijk aan luxe hotelkamers. 

 

De royale cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht en het moderne chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip. Nergens is op bezuinigd om u vooral een luxueuze en bovenal een comfortabele riviercruise te laten beleven. 

 

De MS-Viola beschikt over aangepaste én niet aangepaste hutten.

 

De (noodzakelijke) aanpassingen zijn subtiel verwerkt waardoor het 'karakter van een ziekenhuis'  nergens is terug te vinden. Natuurlijk is het hele schip goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. 

 

De aangepaste cabines zijn compleet ingericht met o.a. hoog/laag bedden, goed toegankelijke sanitaire ruimtes. Verder beschikken alle cabines over eigen klimaatregeling, een alarmbel en een flatscreen TV. 

Verzoring

Culinair genieten  (VOLPENSION)

 

De verzorging aan boord laat niets te wensen over. 

 

Een riviercruise is natuurlijk een compleet verzorgde reis, zo wordt u helemaal in de watten gelegd. De chef-kok en zijn keukenbrigade serveren u iedere dag fantastische gerechten. Eén keer per week verwennen wij u met een extra feestelijke maaltijd  'het Captain's Diner".  Het zou leuk zijn als u voor deze feestelijke gelegenheid gepaste kleding mee neemt.

 

Uiteraard houden wij rekening met speciale diëten. 

 

 

Geniet van luxe ontbijtbuffetten, verfijnde lunches en overheerlijke diners.