A+ A-
Blog
'Speciaal-Reizen Doe een wens' - GRATIS ZORGVAKANTIE
ARTIKELEN
'Speciaal-Reizen Doe een wens' - GRATIS ZORGVAKANTIE

Speciaal-Reizen is natuurlijk al sinds jaar en dag dé specialist in aangepaste reizen. Door een nieuw partnerschap is het assortiment uitgebreid met ZORGVAKANTIES

Door deze samenwerking met een landelijke zorgorganisatie is het nu ook mogelijk om op vakantie te gaan mét (medische) zorg. Dit geldt voor zowel individuele vakanties als ook voor groepsvakanties. De zorg die u thuis ontvangt wordt door deze zorgorganisatie overgenomen en zij geven vervolgens u de gewenste zorg op uw vakantieadres.

Als een gast zegt “Bedankt voor de fantastische vakantie, we hebben enorm genoten.”, dan is het voor ons een geslaagde vakantie! Daar doen wij het allemaal voor!  En ondanks het feit dat wij onze (zorg)vakanties nagenoeg tegen kostprijs aanbieden, realiseren wij ons dat er toch nog mensen zijn die heel graag nog een keer op vakantie zouden willen gaan maar om verschillende reden hun droomvakantie niet rond krijgen.

Hiervoor hebben wij 'Speciaal-reizen Doe een wens' in het leven geroepen.

Wij geloven namelijk dat wensen levens kunnen veranderen. Kent u iemand met een beperking of die in gevecht is met een levensbedreigende ziekte? Meld hem/haar dan zo snel mogelijk met onderstaand formulier aan. Uit alle aanmeldingen selecteren wij 2 personen die GRATIS volledig verzorgt met ons mee op een heerlijke (zorg)vakantie gaan. Een onvergetelijke herinnering én kracht om verder te gaan!

Niet iedereen komt in aanmerking voor een wensvervulling. Een persoon moet in ieder geval aan een aantal basiscriteria voldoen.

Basiscriteria

  • De persoon heeft een beperking en/of ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.*
  • De persoon woont of verblijft in Nederland of België.
  • Er zijn geen leeftijdsbeperinkingen.
  • De persoon heeft nog niet eerder een wens laten vervullen bij 'Speciaal-Reizen DOE EEN WENS'

Levensbedreigend = niet per se terminaal
Soms denken mensen dat een persoon echt terminaal ziek moet zijn om aan 'Speciaal-Reizen DOE EEN WENS' mee te mogen doen.  Dat is niet zo.

Met levensbedreigend bedoelen we een ziekte die (mogelijk) leidt tot een beperking van de levensverwachting. Een persoon met kanker, CF en Duchenne komt altijd in aanmerking.

Wie kan een aanmelding doen?
In principe mag iedereen een aanmelding doen. Ouders, verzorgers, familie, kinderen, kleinkinderen, vrienden, artsen, leraren. collega's etc....

Hoe kan je iemand aanmelden?
Gebruik onderstaand aanmeldingsformulier. Vul dit zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Inschrijving sluit op 01 mei 2021.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
In onze nieuwsbrief maken wij de winnaar bekend, deze zal tijdens de Support Beurs (25-10-2020) in Utrecht de prijs officieel overhandigd krijgen in de stand van Speciaal-Reizen.

 

I.V.M. de Corona-crisis is deze actie verlengd tot begin mei 2021.  De prijs uitreiking zal plaats vinden tijdens de Supportbeurs in Utrecht van 19 t/m 22 mei 2021.

 

TIP! Abonneer je direct op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte . . . .
 

'Speciaal-Reizen DOE EEN WENS' is een initiatief van:

Speciaal-Reizen én Rodi Media

'Speciaal-reizen DOE EEN WENS'  legt gegevens vast ter verwerking van de aanmelding. Ook kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Als u op deze informatie geen prijs stelt, kunt u dit aangeven bij 'Speciaal-Reizen DOE EEN WENS'