A+ A-
Blog
De MS-Viola is het nieuwste aangepaste riviercruise schip.
ARTIKELEN
De MS-Viola is het nieuwste aangepaste riviercruise schip.

Dé nieuwe standaard in aangepaste riviercruises.

 

Op 6 mei aanstaande zal de MS-Viola haar trossen voor de eerste keer losgooien. Na een zeer ingrijpende verbouwing is de MS Viola het modernste, mooiste en meest comfortabele aangepaste rivier-cruiseschip dat er momenteel over de Europese rivieren vaart. 

 

Met gepaste trots stellen wij ons voor als dé agent voor Nederland en België van de MS-Viola.

 

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een aangepast rivier-cruiseschip is gedateerd en beslist verleden tijd op het moment dat u aan boord gaat van de MS-Viola.

 

De ambiance van de MS-Viola steekt met kop en schouders boven alle andere aangepaste rivier-cruise schepen uit ! De MS-Viola straalt comfort en luxe uit van een 5-sterren hotel ! Daarnaast staat de vriendelijke en attente internationale bemanning altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

 

De royale cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht en het moderne chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip. Nergens is op bezuinigd om u vooral een luxueuze en bovenal een comfortabele riviercruise te laten beleven. 

 

De MS-Viola beschikt over aangepaste én niet aangepaste hutten.

De (noodzakelijke) aanpassingen zijn subtiel verwerkt waardoor het 'karakter van een ziekenhuis'  nergens is terug te vinden. Natuurlijk is het hele schip goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. 

De aangepaste cabines zijn compleet ingericht met o.a. hoog/laag bedden, goed toegankelijke sanitaire ruimtes. Verder beschikken alle cabines over eigen klimaatregeling, een alarmbel en een flatscreen TV waarop u naast gewone kanalen ook via een intern systeem mee kunt kijken waar het schip vaart of wat er bijvoorbeeld in de panorama zaal te doen is.

 

Vanaf 15 maart kunt u uw onvergetelijke aangepaste riviercruise bij ons boeken. 

 

 

Voor meer informatie over MS Viola kijkt u op www.MS-Viola.nl