A+ A-
Blog
Zorgvakanties mét (medische) begeleiding
ARTIKELEN
Zorgvakanties mét (medische) begeleiding

Voor ouderen of mensen met een beperking die afhankelijk zijn van ondersteuning is het vaak niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Daarom heeft Speciaal-reizen haar aanbod sinds kort uitgebreid met zorgvakanties mét begeleiding. In eerste instantie was het de bedoeling om deze zorgvakanties als groepsreizen aan te bieden, echter hebben wij dit concept nu ook voor de individuele vakantieganger ontwikkeld.

Alle verpleegkundigen, verzorgende en begeleiders beschikken natuurlijk over de vereiste relevante diploma's. Tijdens deze compleet verzorgde begeleide reizen staat er altijd professionele zorg paraat, waardoor indien gewenst direct (medische) zorg of praktische ondersteuning verleend kan worden. 

 

Wij beseffen ons heel goed dat het spannend is om op reis te gaan als u dagelijks (medische) zorg, verpleging of begeleiding nodig heeft. Daarom nemen wij altijd, voorafgaand aan de reis, de tijd om kennis met u te maken en overlegeen wij met u welke zorg of begeleiding u presies nodig heeft. We bespreken wat er allemaal mogelijk is tijdens uw begeleide reis ......... (Dat is waarschijnlijk mee dan u denkt !)

 

Voor het ultieme vakantiegevoel gaat u mee met een geheel verzorgde vakantie met begeleiding Speciaal-reizen zal er alles aan doen om uw vakantie te laten slagen.