A+ A-


Speciale Bridge cruise met de MS-Viola in Duitsland
vanaf
€ 945
Speciale Bridge cruise met de MS-Viola in Duitsland
OVER Speciale Bridge cruise met de MS-Viola in Duitsland

SPECIALE BRIDGE EDITIE

Tijdens deze speciale Bridge editie zullen wij verschillende bride drives organiseren onder toeziend oog van een erkende wedstrijdleider.

 

7-Daagse Riviercruise Duitsland  

 Volpension

5 t/m 11 oktober  2020

* VANAF € 945,-

met één GRATIS excursie.

 

 

De MS-Viola is niet alleen uniek in de aanpassingen aan boord van het nieuwe vakantieschip, met name de thema reizen zijn nog nooit vertoond. 

 

Wat te denken van een échte Bridge Cruise. U kunt kiezen uit een 5-daagse cruise door Nederland met opstap mogelijkheid in Nijmegen of een 7-daagse cruise door Duitsland over het mooiste stukje bevaarbare Rijn.  Ook wel bekend als de Romantische Rijn.

 

VOLPENSION

Deze unieke Bridge Cruise is op basis van volpension. Zo geniet u van uitgebreide ontbijtbuffetten, heerlijke lunches (warm & koud) en fantastische 3-gangen diners. Uw volpension begint met een heerlijk diner op de dag van aankomst en een uitgebreid ontbijtbuffet op de laatste dag.

 

BRIDGE DRIVES

Overdag geniet u van de continu wisselende uitzichten of van één of meerdere (aangepaste) excursies en 's-avonds rond 20.30 schuift u aan voor een bridge drive onder leiding van een erkende wedstrijdleider.

 

 

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt !

 

 

* de genoemde prijzen zijn vanaf prijzen mét vroegboekkorting
* gratis excursie is onderdeel van de vroegboekkortingsactie.
Faciliteiten
Ambulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheWi-FiOuderenRolstoeltoegankelijke cruiseActieve tilliftVolpensionSpeciaal dieetPassieve tilliftBridge reisRolstoel, manueelHoog Laag bedRookvrije accommodatieopenbare aangepate toilettenPapegaai
Ambulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenGroepenExcursiesMeer voor uw geldBerijdbare doucheWi-FiOuderenRolstoeltoegankelijke cruiseActieve tilliftVolpensionSpeciaal dieetPassieve tilliftBridge reisRolstoel, manueelHoog Laag bedRookvrije accommodatieopenbare aangepate toilettenPapegaai
LIGGING
HULPMIDDELEN
EXCURSIES
Vaarschema

Voor een bijzondere aangepaste riviercruise bent u bij Speciaal Cruises aan het juiste adres.  Met gepaste trots stellen wij ons aan u voor als dé agent voor Nederland en België voor de MS-Viola. Na een verbouwing van meer dan 7,5 miljoen Euro is de MS-Viola het modernste, mooiste en meest comfortabele aangepaste rivier cruiseschip dat er momenteel over de Europese rivieren vaart. 

 

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij een aangepast rivier cruiseschip is gedateerd en beslist verleden tijd op het moment dat u aan boord gaat van de MS-Viola.

 

De ambiance van de MS-Viola steekt met kop en schouders boven alle andere aangepaste rivier cruiseschepen uit ! De MS-Viola straalt comfort en luxe uit van een 5-sterren hotel ! Daarnaast staat de vriendelijke en attente internationale bemanning altijd voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen..

Inrichting

Onze hutten zijn met 5-sterren bekroond !


Op zo’n prachtig schip logeert u in hutten gelijk aan luxe hotelkamers. 

 

De royale cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht en het moderne chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip. Nergens is op bezuinigd om u vooral een luxueuze en bovenal een comfortabele riviercruise te laten beleven. 

 

De MS-Viola beschikt over 34 aangepaste én 25 niet aangepaste hutten.

 

De (noodzakelijke) aanpassingen zijn subtiel verwerkt waardoor het 'karakter van een ziekenhuis'  nergens is terug te vinden. Natuurlijk is het hele schip goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel. 

 

De aangepaste cabines zijn compleet ingericht met o.a. hoog/laag bedden, goed toegankelijke sanitaire ruimtes. Verder beschikken alle cabines over eigen klimaatregeling, een alarmbel en een flatscreen TV. 

Verzoring

U verblijft op basis van VOPLPENSION bestaande uit o.a. uitgebreide ontbijtbuffetten, heerlijke lunches (koud & warm) en fantastische 3-gangen diners met als hoogtepunt een feestelijk Captain's diner.

 

Aan boord van de MS-Viola zijn voldoende aan boord. Naast de aangepaste cabines met 2 hooglaagbedden, papegaai en aangrenzende aangepaste badkamer, vindt u ook o.a. 2 actieve en 2 passieve tilliften, rolstoelen etc.

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om apart zorg in te huren.

 

Bij iedere cruise zijn er excursies apart bij te boeken.