A+ A-

HOTEL
Podere Calvaiola
Ontdek het échte Toscane
Overcompleet programma
Nederlandstalige gids
vanaf
€ 1598
HOTEL Podere Calvaiola
OVER HOTEL Podere Calvaiola

Ga mee met speciaal-reizen en ontdek Toscane met deze Actieve én Culinaire vakantie.

 

Binnenkort volgt nieuwe datum 

 

Reisduur 8 dagen - Volpension - mét Nederlandstalige gids

u vliegt met Transavia 

 

Actief-Culinair vakantie naar Toscane ****

 

Deze heerlijke vakantie is geschikt voor actieve ouderen!

 

Toscane nodigt uit om te ontdekken. Pijnboombossen, tarwevelden, olijfboongaarden en wijngaarden vullen het heuvellandschap. De gastvrijheid van de Toscanen, de heerlijke keuken samen met de mooie wijnen geven zeker aanleiding om hier iets te proeven van het authentieke Toscaanse leven.

 

Tijdens deze Actief-Culinair reis komt u zintuigen tekort. U fietst met een elektrische fiets door het heuvelachtige landschap, bezoekt charmante oude plaatsjes. Leer de geheimen van de Toscaanse keuken en geniet van heerlijke en authentieke gerechten. Met uitsluitend verse lokale producten zult u onder leiding van een Italiaanse chef uw eigen maaltijden bereiden (tijdens 3 kookworkshops).

 

Wij hebben met zorg uw logeeradres gekozen. Verblijf in een authentieke Toscaanse Agriturismo en geniet van het Italiaanse leven. Een fenomenaal uitzicht vanuit de tuin van de Agriturismo vanwaar u iedere avond kunt genieten van een Toscaanse zonsondergang tussen de cipressen en het heuvellandschap.

 

Podere Calvaiola is een perfecte locatie vanwaar u Toscane kunt ontdekken. De grote woonkamer met terracotta gewelven en de zichtbare stenen geven het geheel een typische Toscaande uitstraling. De omgeving is bij uitstek geschikt voor schitterende foto's. De kerk van Casaglia, op ca. 1,5 km, is beslist de moeite waard om te bezoeken.

 

 

 

 

Genoemde prijs is per persoon op een dubbelkamer, inclusief vlucht, hotel, volpension, 20 kg bagage en airporttransfer, excursiepakket o.l.v. Nederlandstalige gids, kookworkshops, lokaal vervoer én truffelhunt.

 

 

Voor deelname aan deze reis dient u volledig gevaccineerd te zijn!

Faciliteiten
HotelGroepenExcursiesMeer voor uw geldOuderenAlleen reizendenVolpensionVegetarisch dieetVliegreisRookvrije accommodatieReisleiderFiets verhuur
HotelGroepenExcursiesMeer voor uw geldOuderenAlleen reizendenVolpensionVegetarisch dieetVliegreisRookvrije accommodatieReisleiderFiets verhuur
LIGGING
Extra informatie
REIS SCHEMA

Te midden van het glooiende Toscaans landschap met eindeloze pijnboombossen, tarwevelden en de typische cipressen vindt u Podere Calvaiola Agriturismo.

 

Verschillende oude dorpen in de nabijheid en niet ver verwijderd van de Middelandsezee.

 

Luchthaven van Pisa op ca. 70 km - Airport Transfer inbegrepen.

 

 

Inrichting

Naast de mooie ligging en prachtige ambiance biedt onze Toscaanse boerderij (agriturismo) alle facilitieten voor een aangenaam verblijf.

 

Uitstekende sfeervolle kamers met en-suite badkamers, een grote tuin met zwembad.

 

De kamers zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en zijn allemaal ruim van opzet en stralen typische Toscaanse sfeer uit.

 

Geniet van het fenomenale uitzicht vanuit ieder venster van de Agriturismo..

 

Badkamers voorzien van Douche en toilet.


Verzoring

U verblijft op basis van Volpension met een (h)eerlijk ontbijt, voortreffelijke lunches en diners. 

 

Tijdens deze Actief-Culinair vakantie neemt u deel aan 3 kookworkshop, 2 fietstours met E-bikes onder leiding van Nederlandstalige gids, Bezoek aan een kaasboerderij, wijnproeverij en een heuze truffelhunt!

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 


Dit aanbod valt helaas niet onder de garantie van STO Garant.