A+ A-
★★★☆☆
HOTEL
Senator
HOTEL Senator
OVER HOTEL Senator

In Bad Pyrmont ligt Zorghotel Senator. De moderne accomodatie bestaat uit twee verbonden gebouwen en staan in een uitgestrekt rustgevend park.

 

De banken die u in overvloed vindt in het park nodigen u uit om plaats te nemen en heerlijk te ontspannen.

 

Het hotelgedeelte beschikt over o.a. Lobby, lift, leeshoek, restaurant, café met zonneterras, kapper en schoonheidssalon.

 

In de ondergrondse garage kunt u eventueel uw auto parkeren (€2,- p.dag.)

 

 


Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.


 
Faciliteiten
Zwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelBerijdbare doucheVerbindingsdeurMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-Fi
Zwembad liftBerijdbare saunaAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmToilet - handgrepen aan beide zijdenPatiëntenhefferVerpleegbedZorghotelBerijdbare doucheVerbindingsdeurMogelijkheid tot dialyseWasserviceWi-Fi
LIGGING
HULPMIDDELEN

Het zorghotel is gekoppeld aan de M&I Kliniek voor Orthopedie en Reumatologie en ligt aan de rand van het bekende Kurgebied van Bad Pyrmont.

 

Het stadscentrum is op ca. 15 minuten.

 

Bushalte is op 200 meter en het treinstation van Bad Pyrmomnt is op ca. 6 km.

 

 

Inrichting

In het hotelgedeelte vindt u gezellige 1- of 2-persoonskamers, respectievelijk 21 en 30m2 welke u een geborgen gevoel geven.

 

U beschikt over TV, Telefoon, Radio, Kluisje, Balkon en 2 alarmknoppen voor het oproepen van de verpleging.

 

Op verzoek kunt u 2 1-persoonskamer met verbindingsdeur boeken. Bij een van beide kamers is dan een electrisch hooglaagbed voorhanden.

 

Alle kamers in het zorghotel hebben een berijdbare douche. Door de beperkte ruimte adviseren wij u bij het douchen een rolstoel van max. 70 cm breed te gebruiken.

 

In het kliniek gedeelte zijn de kamers gelijkwaardig ingericht echter wel ruimer opgezet. De Badkamers in het kliniek gedeelte zijn ook ruimer en bieden u meer bewegingsvrijheid. Deze zijn eveneens voorzien van de nodige voorzieningen zoals o.a. steunen aan beide zijde van het toilet en een verpleegbed.

 


Verzoring

U verblijft op basis van overnachting met ontbijt of volpension (bijbetaling). Maaltijden worden in eigen restaurant geserveerd.

 

In de nabijheid van het zorghotel bevinden zich meer restaurants en cafeetjes.

 

Het hotel beschikt over een indoor zwembad van 11 x 20 meter. 

 

 

Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).


Dit aanbod valt helaas niet onder de garantie van STO Garant.