A+ A-
★★★★
HOTEL
Mic Sant Jordi
Zorghotel
Geweldig aangepast
Vele excursies mogelijk.
HOTEL Mic Sant Jordi
OVER HOTEL Mic Sant Jordi

Mics Sant Jordi is specifiek gebouwd voor mensen met een fysieke beperking, alles is ideaal aangepast voor rolstoelgebruikers. In het hele gebouw zijn géén drempels en de gangen evenals de liften zijn royaal te noemen.

 

Het hotel beschikt over gezamelijke ruimtes met grote televisies en Wi-Fi. Tevens is er een kleine patio en indoor zwembad met een hydraulische tillift.

 

Het hotel beschikt over 32 toegangkelijke appartementen.

 

Alle faciliteiten zijn perfect aangepast voor rolstoelgebruikers.

 

 


 

Onze aangepaste reizen zijn speciaal geselecteerd voor mensen met een beperking. 

 

Controleer aan de hand van de beschrijving en de hiernaast getoonde pictogrammen of deze reis bij u past.

 

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.

Faciliteiten
Zwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedHotelZorghotelGezinnenGroepenExcursiesHulphonden toegestaan
Zwembad liftAmbulante zorgDeurbreedte 90 cmDouche rolstoelPatiëntenhefferVerpleegbedHotelZorghotelGezinnenGroepenExcursiesHulphonden toegestaan
LIGGING

Het zorghotel is gelegen in het westen van Barcelona de de wijk Sarria. Pak je de metro ben je in ca. 15 minuten in het stadscentrum met o.a. de bekende Ramblas, Sagrada Famila etc. 

 

Het hotel ligt direct naast het rolstoeltoegankelijke Metrostation (Les Tres Torres) 

 

Wandelboulevard met winkeltjes  en restaurantjes bevinden zich op 8-10 minuutjes

 

Aangepaste luchthaven transfer mogelijk (op aanvraag)

 

Inrichting

Alle moderne en nieuwe appartementen hebben een alarmsysteem, airconditioning, balkon, wifi-internet, TV, een keuken met een koelkast, eettafel, afwasmachine.

 

Volledig aangepaste badkamer. Onderrijdbare douche zonder drempels met steunen aan de muur en een zitje aan de muur, een onderrijdbare wastafel en een toilet (hoogte is 47 cm) met beugels aan beide zijden.

 

Deuren zijn allemaal tussen de 90 en 120 cm breed. 

 

Tweekamerappartement (maximale bezetting 1 volwassene) 33 m2. Met woonkamer met keuken, slaapkamer met 1 hooglaagbed. Dit appartement is niet groot maar beschikt wél over een ruime aangepaste badkamer.


Tweekamerappartement (max. 1 volwassene) 42 m2. Met woonkamer met keuken, slaapkamer met 1 hooglaagbed. Dit appartement is groter dan hierboven vermeld en beschikt ook over een ruime aangepaste badkamer.


Tweekamerappartement (max. 2 volwassenen) 42/58 m2.  Met woonkamer met keuken, slaapkamer met 2 bedden. In de slaapkamer staat 1 hooglaagbed en 1 gewoon bed. Dit appartement beschikt over een ruime aangepaste badkamer.

Driekamerappartement (max. 3 volwassenen) met een driepersoonsbezetting 51 m2. Woonkamer met keuken, 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met 2 bedden en 1 (kleine) slaapkamer met 1 bed. Dit appartement beschikt over een ruime aangepaste badkamer.


Driekamerappartement (max. 3 volwassenen) 52/62 m2. Woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers. De indeling is in grote lijnen gelijk aan het appartement hierboven echter zit de 2de badkamer geschakeld aan de 2de slaapkamer. Deze badkamer is niet volledig aangepast.


Verzoring

U verblijft op basis van overnachting en ontbijt. Half- of volpension tegen betaling mogelijk.

 

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 


Dit aanbod valt helaas niet onder de garantie van STO Garant.