A+ A-

HOTEL
Zorg riviercruise Die schöne Loreley
Heerlijke 6-daagse riviercruise door Duitsland
Mét zorg en begeleiding
Gehele reis live entertainment
vanaf
€ 995
HOTEL Zorg riviercruise Die schöne Loreley
OVER HOTEL Zorg riviercruise Die schöne Loreley

Deze complete riviercruise inclusief verpleegkundige zorg over de Romantische Rijn begint al zodra u aan boord gaat voor deze heerlijke vaarvakantie.

 

  Nieuwe datum volgt binnenkort

 

 

Reisduur 6 dagen - VOLPENSION - mét BEGELEIDING

met Luxueus Riviercruise schip

 

ZORGREIS over de Rijn  ****

 

vanaf

€ 995,- p.p.*

 

WELKOM AAN BOORD.

Vaart u mee naar die schöne Loreley?

 

 

Heeft u altijd nog eens een cruise willen maken? Dit is uw kans. De Kapitein heet u persoonlijk van harte welkom aan boord. Geniet van al het moois dat dit luxe cruiseschip u te bieden heeft. Wij hebben de meest royale en bovenal comfortabelste cabines voor u op het Hoofddek geselecteerd. Ook zorg is aan boord beschikbaar.

 

Een cruise is een heerlijke manier om veel te zien, zonder de benen uit het lijf te lopen of dagenlang in een auto of bus te zitten. Op zo’n luxe scheepsvakantie kunt u zelf kiezen hoe u het hebben wil. Mijmerend met een kopje thee in hut of lounge het landschap voorbij zien glijden. Buitenlucht snuiven op het bovendek. Gezellig aansluiten voor een excursie. Wat u ook doet: op zo’n luxe cruiseschip wordt u in de watten gelegd. De chef kok en zijn keukenbrigade verwennen u elke dag met de meest smakelijke gerechten. En ook buiten de maaltijdmomenten staat de attente bemanning klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het schip zal verschillende havens aandoen, waar u kunt winkelen, een museum kunt bezoeken of een terrasje kunt pakken. Ook organiseren wij diverse optionele excursies.

 

Voor het complete vaarschema en andere informatie klikt u op de buttons hieronder.

 

 

UNIEKE 'CORONA-GELD-TERUG-GARANTIE!

Gaat de door u geboekte reis onverhoopt niet door ivm COVID-19

dan krijgt u gewoon uw geld terug.

DUS GEEN VOUCHER ! 

 

 

 

Genoemde prijs is per pers. in 2-pers. cabine op Hoofddek, Volpension, ADL-hulp en reisgenoot. 

 

Voor deelname aan deze reis dient u volledig gevaccineerd te zijn!

Faciliteiten
Ambulante zorgDeurbreedte 70 cmGroepenSlechthorendenSlechtziendenExcursiesMeer voor uw geldMogelijkheid tot dialyseWi-FiOuderenAlleen reizendenVolpensionVegetarisch dieetSpeciaal dieetRivier cruiseRollatorRookvrije accommodatiePapegaaiReisleiderRelax vakantie
Ambulante zorgDeurbreedte 70 cmGroepenSlechthorendenSlechtziendenExcursiesMeer voor uw geldMogelijkheid tot dialyseWi-FiOuderenAlleen reizendenVolpensionVegetarisch dieetSpeciaal dieetRivier cruiseRollatorRookvrije accommodatiePapegaaiReisleiderRelax vakantie
LIGGING
Vaarschema
PRIJZEN
Het Schip

Deze onvergetelijke cruise voert u over het mooiste stuk van de Rijn.

 

Vanwege de tactische ligging van de vele nederzettingen langs de Rijn werden hier vaak burchten, kastelen en andere vestingen gebouwd.

 

Om daar met een schip langs te varen is een belevenis op zich.

Inrichting

Uw cruise in het kort

Wij vertrekken vanaf de Rijnkade in Arnhem waar het inschepen plaatsvindt. Na een fantastische 6 daagse riviercruise door Duitsland vindt het ontschepen hier ook weer plaats en wordt u vervolgens met de Luxe Touringcar weer veilig en comfortabel naar huis gebracht. 

 

U kunt erop vertrouwen dat deze cruise zorgvuldig is geselecteerd door Speciaal-reizen. Wij helpen u graag bij aankomst bij het cruiseschip en bij vertrek naar uw taxi. Ook tijdens excursies kunt u op onze ondersteuning rekenen.

 

Moderne Cabines

We selecteren elke cruise voor een comfortabel verblijf. U komt hier volledig tot rust. De cabine beschikt in ieder geval over airconditioning/verwarming, gratis internet, televisie, kluisje, ruime opbergruimte en een volledig ingerichte badkamer. Dagelijks wordt uw kamer schoongemaakt, bedden opgemaakt en worden er schone handdoeken klaargelegd.

 

Gastronomie

Tijdens uw verblijf profiteert u van VOLPENSION met ontbijt, Lunch en diner. ’s Ochtends kunt u aanschuiven bij het ontbijtbuffet en ’s middags wordt er een lekkere lunch verzorgd die deels in buffetvorm is en deels aan tafel wordt geserveerd. Het diner bestaat uit vier gangen waarbij u keuze heeft uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

 

Kluisje

Wij raden u aan het kluisje in uw cabine te gebruiken. Zo heeft hoeft u niet altijd alles bij u te houden en heeft u de handen vrij. 

 

Uw cabine

De speciaal geselecteerde 2-Persoonscabines bevinden zich op het Hoofddek aan de buitenzijde van het schip. Oppervlakte ca. 10m² en zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer met douche en eigen toilet. 1-persoonscabine tegen meerprijs beschikbaar.


Faciliteiten schip

- Gratis WiFi

- Buffetrestaurant

- Bar

- Entertainment

- 24-uurs receptie

- Ruimte voor Bagage

 

Faciliteiten cabines

- Airconditioning

- Verwarming

- Televisie

- Kluisje

- 2 comfortabele bedden

- Badkamer met douche en toilet

- Föhn

- Opbergruimte


Verzoring

Welke zorg is mogelijk?

U kunt gewoon lekker op vakantie gaan, ook als u regelmatig zorg of ondersteuning nodig heeft! Niets hoeft u tegen te houden, want wij bieden precies de hulp die u nodig heeft om net als ieder ander volop te genieten van een onvergetelijke vaarvakantie. Alles is tot in de puntjes verzorgd! 

 

Op het schip

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om van uw vaarvakantie een geweldige ervaring te maken. Ook op het schip kunt u rekenen op zorg en ondersteuning. We zetten voor uw gemak op een rijtje wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Bij aankomst hulp bij het uitstappen uit uw vervoer (Familielid/taxi/Valys). We brengen u via de loopplank naar het schip.
  • Hulp bij het in- en uitchecken.
  • We helpen u indien nodig bij het installeren op uw kamer.
  • U krijgt een noodnummer voor direct bereik van personeel.
  • Wij bieden assistentie bij de maaltijden op het gebied van ADL-hulp.
  • Wij verzorgen zaken als contact met de huisarts en directe begeleiding
  • ADL-hulp op de kamer.
  • Medicatie geven.
  • Eenvoudige verpleegkundige handelingen.

 

Specifieke wensen

Wellicht heeft u naast bovengenoemde hulp behoefte aan aanvullende zorg of ondersteuning. Onze zorgprofessionals zijn altijd dichtbij en staan voor u klaar. U kunt dus echt genieten van een zorgeloze vakantie.

 


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant