A+ A-

HOTEL
Resort ' t Markermeeer
Prachtig gelegen direct aan het Markermeer
Heerlijke ZORG-vakantie in eigen land
Weids uitzicht over het water
CORONA-proof!
vanaf
€ 139
HOTEL Resort ' t Markermeeer
OVER HOTEL Resort ' t Markermeeer

Na de Corona quarantaine is het weer tijd om er voorzichtig op uit te trekken. Ga mee met Speciaal-reizen en verblijf in alle luxe direct aan het Markermeer met een heerlijk weids uitzicht over het water. Een relaxte vakantie in een prachtige omgeving. Werkelijk iedereen kan mee op reis, want deze zorgvakantie is volledig aangepast voor rolstoelgebruikers en natuurlijk CORONA-proof!

 

VERTREK  

meerdere vertrekdata in 2021 op aanvraag

 

 

 

Reisduur 5 dagen - mét BEGELEIDING

DEZE VAKANTIE IS CORONA PROOF!

vanaf 

€  139,-

 

Rolstoelvriendelijke zorgvakantie naar het Markermeer

 

Uw resort 't Markermeer.

Dit mooie resort 't Markermeer ligt direct aan het Markermeer en is een perfecte keuze voor liefhebbers van water en een natuurlijke omgeving. Het resort bevat alle kenmerken voor een relaxte vakantie in een schitterende omgeving. Rustig gelegen, maaar dicht bij diverse steden en natuurgebieden.  Uw verblijf is in de puntjes aangepast op gasten met beperkte mobiliteit en voor gasten met een zorgvraag. Ons vriendelijk zorg personeel staat dag en nacht voor u klaar. Hier voelt iedereen zich welkom en comfortabel!

Vervoersmogelijkheden.

Wij bieden deze vakantie aan in combinatie met verschillende vervoersmogelijkheden. Het meest luxe en comfortabelste is met onze splinternieuwe (rolstoel) touringcar. U kunt er echter ook voor kiezen om met Valys of met eigen vervoer naar de Resort Ruurlo te komen. Wij informeren u vrijbijvend over de verschillende mogelijkheden en prijzen.

Hulpmiddelen.

Hulpmiddelen zijn voldoende voor handen en zijn op aanvraag (tegen vergoeding) beschikbaar. Eigen hulpmiddelen kunnen in overleg in beperkte maten worden meegenomen. (afhankelijk van vervoersopties) 

Geniet van West-Friesland.

Op deze toplocatie kunt u alle kanten op. Verwen uzelf met de schoonheid van West-Friesland en ontdek typisch Nederlandse 'Landmarks' zoals de molens en de tulpenvelden. Het mooie streekbos of de oude VOS-stad Enkhuizen.  Ervaar de rust in dit comfortabele resort en geniet van een andere omgeving dan thuis . . . .

Gastronomie, geniet van een verblijf!

Gezamelijk ontbijt in uw eigen vakantieverblijf, of genieten van een eigen gemaakt diner. Zo kunt u eenvoudig rekening houden met vegetariërs en speciale dieetwensen. Laat vooral van tevoren weten wat uw wensen zijn.

 

VEILIGHEID en GEBORGENHEID

Gedurende vijf  dagen gaan we samen op zorgreis. U leert ons professionele zorgteam al snel goed kennen. Dat is fijn, want dan is er altijd een bekend gezicht die (medische) zorg of ondersteuning aan u verleent. Ook al is de prachtige omgeving misschien nieuw voor u, wij bieden u veiligheid en geborgenheid. Ons betrouwbare team van deskundige zorgprofessionals is altijd in de buurt en gemakkelijk bereikbaar om u te helpen als u zorg of ondersteuning nodig heeft.

 

Reisprogramma

Dag 1 - Heenreis

In de ochtend vertrekken wij vanuit een centraal opstappunt en rijden richting het Markermeer. Dankzij de speciale rolstoel lift en de ruime plaatsen waar rolstoelen goed vastgezet kunnen worden, kan iedereen reizen met optimaal zitcomfort. De ervaren buschauffeur van Midland Tours zorgt voor een prettige en veilige zorgreis. Via een prachtige route komt u aan bij Resort 't Markermeer gelegen op ca. 3,5 kilometer van Enkhuizen. Eenmaal aangekomen kunt u op uw gemak bijkomen van de heenreis en genieten van de natuur en de rust en kennis maken met uw reisgenoten.

Dag 2 t/m 4 Excursie mogelijkheden

Gedurende deze vijfdaagse zorgreis maken we met de rolstoel touringcar zorgvuldig georganiseerde excursies. Uiteraard zijn alle bezienswaardigheden goed toegankelijk voor reizigers die in hun eigen rolstoel willen blijven zitten. Klik hieronder op de tab EXCURSIES voor alle info.

Dag 5 - Terugreis

Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt maken we ons klaar voor de terugreis. Via een mooie route rijdt de rolstoel touringcar weer terug en blikken we samen terug op de mooie reis die we achter de rug hebben. U wordt netjes op tijd gebracht naar de plaats waar u ook bent opgestapt en nemen daar afscheid van elkaar.

 

Let op: vanwege het coronavirus COVID-19 zijn diverse faciliteiten op het vakantieresort tijdelijk gesloten. Het gaat in ieder geval om de horeca, de zwembaden, indoor speeltuinen en dergelijke. Tijdens je verblijf biedt EuroParcs je zoveel mogelijk alternatieven, waar mogelijk in bijvoorbeeld afhaal- en/of bezorgservice van maaltijden. En uiteraard kun je genieten van de prachtige groene omgeving, het buitenleven en even lekker weg van huis te zijn. Bekijk de laatste informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en de maatregelen op de website, waar o.a. ook staat vermeld dat groepsvorming onder geen beding is toegestaan. De recepties zijn beperkt open, namelijk: alleen op maandag en vrijdag van 09.00 tot 18:00 uur. Op de dag van aankomst kun je hier vanaf 15.00 uur inchecken. Uitchecken kan op de dag van vertrek tot uiterlijk 10.00 uur.
De prijs is per persoon op basis logies - afhankelijk van de gekozen accommodatie - 5 dagen/4 nachten in Resort 't Markermeer - Eigen vervoer - Zónder begeleiding.
Faciliteiten
Ambulante zorgVakantiehuisSlechthorendenSlechtziendenMeer voor uw geldMogelijkheid tot dialyseOuderenAlleen reizendenBusreisAangepaste busreisEigen vervoerToilet verhogerDecubitus matrasDouche krukDouche stoelTV Nederlandtalige zendersRookvrije accommodatie
Ambulante zorgVakantiehuisSlechthorendenSlechtziendenMeer voor uw geldMogelijkheid tot dialyseOuderenAlleen reizendenBusreisAangepaste busreisEigen vervoerToilet verhogerDecubitus matrasDouche krukDouche stoelTV Nederlandtalige zendersRookvrije accommodatie
LIGGING
EXCURSIES
ZORG INFO
PRIJS INFO

Het Resort 't Markermeer ligt op ca 3,5 kilometer van Enkhuizen direct aan het Markermeer. 

 

Ca. 15 kilometer van Hoorn.

Inrichting

Uw vakantie verblijf Resort 't Markermeer

U kunt erop vertrouwen dat Speciaal-reizen met zorg uw accommodatie voor deze vakantie heeft geselecteerd.

 

Kamers

U heeft genoeg ruimte om te ontspannen in de royale, moderne en comfortabel ingericht vakantie woningen. Hier komt u helemaal tot rust!

 

Faciliteiten Resort:

 • Receptie op het park

 • Snackbar Taste & More

 • Terras met uitzicht op het water.

 • Zwemvijver met strand (Weersafhankelijk)

 • Vismogelijkheden

 • Waterfietsen voor plezier op water (tegen betaling)

 • Gratis Wi-Fi op het park

 

Faciliteiten vakantiewoning:

Geniet van uw verblijf in ruime en accommodaties. Vanwege hun omvang en faciliteiten zijn alle kamers perfect geschikt voor rolstoelen en iedereen die ondersteuning nodig heeft. Op het resort zijn verschillende type woningen beschikbaar. Het type woning staat vast maar qua interieur en exterieur kan het per boeking verschillen

 

Algemene faciliteiten; 

 • Koelkast

 • Vaatwasmachine

 • Televisie

 • Telefoon

 • Badkamer met Bad en/of Douche en föhn

 • Keuken of Kitchenette

 • Koffie en/of Thee faciliteiten

 • Aironditioning

 • Terras met zitje.


Verzoring

Welke zorg is mogelijk?

U kunt gewoon lekker op vakantie gaan, ook als u regelmatig zorg of ondersteuning nodig heeft! Niets hoeft u tegen te houden, want wij bieden precies de hulp die u nodig heeft om net als ieder ander volop te genieten van een onvergetelijke vakantie. Alles is tot in de puntjes verzorgd! 

 

Tijdens de reis in de touringcar

Zorg betekent voor ieder persoon iets anders. Speciaal-Reizen heeft veel ervaring met het aanbieden van zorg op de manier die u prettig vindt. Tijdens de reis is er altijd een zorgprofessional aanwezig om (medische) zorg te verlenen of praktische ondersteuning te bieden. Denk daarbij aan:

 • Hulp bij het in- en uitstappen. Vervoer met luxe (rolstoel) touringcar.
 • Hulp met het inladen van uw koffers, rollators en rolstoel in de touringcar.
 • ADL-hulp in de bus.
 • Hulp bij een bezoek aan het toilet tijdens een eventuele stop onderweg.
 • Alle hulp die mogelijk is om er een comfortabele reis van te maken

 

Op het resort

Vakantie betekent ontspannen en genieten. Ons deskundige team staat altijd voor u klaar om van uw vakantie een geweldige ervaring te maken. Ook in het hotel kunt u rekenen op zorg en ondersteuning. We zetten voor uw gemak op een rijtje wat wij voor u kunnen betekenen:

 • Bij aankomst hulp bij het uitstappen uit de touringcar. 
 • Hulp bij het in- en uitchecken.
 • We helpen u indien nodig bij het installeren op uw kamer.
 • U krijgt een noodnummer voor direct bereik van personeel.
 • U krijgt de nummers van het personeel om hen gemakkelijk te kunnen bereiken. 
 • Wij bieden assistentie bij de maaltijden op het gebied van ADL-hulp.
 • Wij verzorgen zaken als contact met de huisarts en directe begeleiding
 • Medicijnen halen bij de plaatselijke apotheek.
 • Het huren van rolstoelen, rollators en scootmobielen. Deze zijn overigens ruim voorradig.
 • ADL-hulp op de kamer.
 • Medicatie geven.
 • Eenvoudige verpleegkundige handelingen.

 

Specifieke wensen

Wellicht heeft u naast bovengenoemde hulp behoefte aan aanvullende zorg of ondersteuning. Onze zorgprofessionals zijn altijd dichtbij en staan voor u klaar. U kunt dus echt genieten van een zorgeloze vakantie.

 

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

 


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant